с екстракт от хининово дърво

CORVIRAL.
СИЛАТА НА ПРИРОДАТА.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА /
30 капсули

Корвирал е единствен по рода си продукт, чийто състав придава потентно антивирусно действие. Специално разработената от лекари формула на Корвирал съдържа 100% натурални съставки и не предизвиква странични действия.

Информация за Corviral

Какво представлява CORVIRAL и какво е неговото предназначение?

Корвирал е единствен по рода си продукт, чийто състав придава потентно антивирусно действие. Специално разработената от лекари формула на Корвирал съдържа 100% натурални съставки и не предизвиква странични действия.

Съставът на Корвирал облекчава вирусните симптоми и ускорява възстановяването чрез действието на уникална комбинация от билкови екстракти, витамини и минерали.

Всеки компонент в Corviral действа в комбинация с останалите да възпрепятства вирусната атака, като не позволява репликирането на вируса в клетките. Това предоставя достатъчно време на организма да изработи имунен отговор и да се пребори с инфекцията.

Корвирал се препоръчва за прилагане още при първите грипоподобни симптоми и срещу всяка една вирусна инфекция в обяснената по-долу дозировка. 

Корвирал също така може да се приема профилактично – по време на грипния сезон и/или при излагане в среда, богата на вирусни инфекции (при пътуване или по време работа).

CORVIRAL ПОЛЗИ

Богат на билкови екстракти

Corviral съдържа уникална комбинация от билкови екстракти – всеки един подбран специално за своето антивирусно действие.
Eкстракт от листата на хининовото дърво  – билка използвана в продължение на десетилетия в лечението и превенцията на малария, и позната за своите потентни антивирусни свойства.
Екстрактът от женско биле има доказан широк спектър от фармакологични действия – антивирусни, противовъзпалителни и муколитични ефекти.
Екстрактът от корените на африкански здравец е показан като ефективна мярка срещу настинки, възпалено гърло, ангина, остър бронхит и други симптоми на настинка.

Богат на минерали

Минералите Цинк и Селен в Corviral заедно подпомагат функцията на двата вида имунитет (вроден и придобит) – и двата от решаващо значение в битката срещу вирусни и други инфекции.

Цинкът играе ключова роля в нормалното развитие и функция на клетките на вродената имунна система. Докато Селенът е важен за способността на тялото да се пребори с болестта, като подпомага функцията белите кръвни клетки – част от придобитата имунна системa.

Глогът в Corviral

Екстрактът от глог подпомага нормалната функция на сърдечно-съдовата система. Глогът има защитно свойство срещу сърдечно-съдови заболявания, като подобрява контрола над високото кръвно налягане и повишеният холестерол.

Това билково действие е важно, тъй като по време на вирусна атака сърдечно-съдовата система е изложена на допълнителен стрес и защитното свойство на глога облекчава натоварването на сърдечния мускул и по този начин намалява риска от усложнения.

Пектинът в Corviral

Пектинът в Corviral подобрява усвояването на активните съставки съдържащи се в продукта. Пектинът е диетична фибра, която работи като укрепва слузния слой на стомашно-чревния тракт, което води до подобрено усвояване на веществата.
В допълнение, пектинът също намалява нивата на холестерол в организма, което е оптимално, тъй като високите нива на холестерол са вредни за сърдечно-съдовата система.

ДОЗИРОВКА, ДНЕВЕН ПРИЕМ И НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Corviral е предназначен за орално приложение.

Препоръчителната дневна доза е 1-3 капсули от 1 до 3 пъти дневно, приета с малко количество вода.

Корвирал би могъл да се ползва и профилактично с цел повишаване на имунитета като препоръчителната доза е от 1 до 3 пъти на ден по 1 капсула.

Тъй като този продукт съдържа 100% натурални съставки и ценни за организма компоненти, от които никакви познати алергени и не показва взаимодействия с други медикаменти, няма ограничения в неговия прием.

  Корвирал е хранителна добавка, която не замества разнообразното хранене.

  Съветваме ви да консултирате вашия лекар, ако сте бременна, кърмите или страдате от сериозно заболяване преди да започнете приема на Corviral.

   ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

   • CORVIRAL® е запазена марка на ИНКМЕД ООД. © 2020
   • Да се съхранява на сухо и проветриво място недостъпно за деца.
   • Опакован в ЕС в завод сертифициран с cGMP и HACCP.
   CORVIRAL® patent

   Патент 3766

   желатинови (говежди) капсули

   CORVIRAL СЪСТАВ

   Какво съдържа една капсула Corviral?

   Всяка капсула Корвирал съдържа уникална комбинация от билкови екстракти, витамини и минерали – активните вещества в Корвирал. Всеки един от компонентите на хранителната добавка Корвирал има силно противорирусно действие. 

   За разлика от много други продукти на пазара в момента, придаващи имуностимулиращ или имуномодулиращ ефект, които могат да  доведат нежелани странични реакции и се намесват в равновесието на организма, като стимулират или променян имунния отговор, Корвирал действа по различен начин. 

   Всеки един от компонентите на Корвирал действа за повишаване на имунната защита като създава предпоставките необходими, за да може да тя да действа най-оптимално, без да се намесва в начина на действие. 

   Функцията на билковите екстракти в Корвирал е да възпрепятстват разпространените на вирусът в организма. Щом вирусът проникне във вътрешността на клетката, неговата цел е да се размножи и следователно да произведе нови вируси, които да инфектират нови клетки. 

   Механизмът на действие на Корвирал е да възпрепятства размножаването на вече проникналите в клетката вируси като не позволява тяхното репликиране. По този начин е осигурено необходимото време за производство на имунен отговор от организма.

   Женско биле / Glycyrrhiza glabra [Licorice Root extract]
   притежава богат спектър от фармакологични действия, от които антивирусни, противовъзпалителни и муколитични ефекти.
   Екстракт от листа на Cinchona spp. / Extract from leaves of Cinchona spp.
   е богат на алкалоиди, хинин, хинидин и цинхонин, които имат силно антивирусно, антиоксидантно и антималарийно действие
   Екстракт глог / Crataegus [Hawthorn extract]
   съдържа комплекс от фавоноиди, които са добре познати за своя позитивен инотропен ефект върху сърцето, който повишава контрактилитета и следователно подобрява изпомвателната функция на сърцето - което пък подобрява циркулацията. Също така глогът съдържа вещества с доказан антиоксидантен ефект.
   Витамин С / Аscorbic acid/ Vitamin C
   Витамините в Корвирал имат силно антиоксидантно действие и подобряват циркулацията в организма, което води до намаляване на възпалението и по-бързо възстановяване. Витамин С в Корвирал играе ключова роля в нормалната функция на имунната система и следователно е необходим за нейното оптимално действие
   Екстракт глухарче / Taraxacum [Dandelion extract]
   съдържа различни биоактивни вещества с фармакологично действие - като например антивирусно, противовъзпалително, антиоксидантно и противораково действие.
   Пектин (ябълков) / Pectin from apples
   широко приложен като хранителна добавка, подобряваща общото здраве на организма. Той е добре познат за своето облекчаваща действие при диария и констипация, като влияе благоприятно на стомашно-чревния тракт. Добавеният ябълков пектин влияе благоприятно върху контрола на холестерол в кръвообръщението. Не на последно място, пектинът също така подобрява усвояването на активните вещества, съдържащи се в Корвирал.
   Горчив портокал / Citrus aurantium [Bitter orange]
   има много различни позитивни ефекти върху здравето. Горчивият портокал съдържаа витамини, минерали, фенолни съединения и терпеноиди, които имат антиоксидантно, антимикробно и противовъзпалително действие.
   Джинджифил / Zingiber officinale [Ginger Root extract]
   има богат фитохимичен състав, който има доказано противовъзпалително действие и който се отразява благоприятно на организма при настинки, кашлица, течащ нос и възпалено гърло.
   Екстракт от корените на багрилна сърпица / Radix isatidis [Isatis Root extract]
   е основна билка в традиционната китайска медицина и е добре познат за своето потентно антивирусно приложение. Играе ключова роля в унищожаването на вируси и подобрява антивирусното действие на имунната система.
   Линдера агрегата / Lindera aggregata [Evergreen Lindera extract]
   съдържа богато разнообразие от вещества с противовъзпалително и антивирусно действие. Също така съдържа и етерични масла и флавоноиди, които придават антихиперлипидемични, противораково и аналгетично действие. Антихиперлипидемични действие на тази билка действа благоприятно за намаляване на холестерол и на триглицеридите в плазмата.
   Екстракт от мушкато / Pelargonium
   е богат на фитохимикали, които имат доказана благоприятно действие в случаи на: настинка; възпалено гърла; ангина; остър бронхит и при други случаи имащи инфекциозен характер.
   Цинк / Zinc
   Цинкът в Корвирал е важен участник в много аспекти на клетъчния метаболизъм - необходим е за своето каталитично действие за над 100 ензима в човешкото тяло, играе важна роля за стимулиране на имунитета, и е необходим за правилното синтезиране на протеини и при правилното зарастването на рани. Цинкът също подпомага нормалния растеж и развитие на плода по време на бременност и при децата, а по време на пубертета е отговорен за образуването на вкус и обоняние. Цинкът е доказан и като редуциращ тежестта е продължението на настинки като директно потиска размножаването на риновируси в носната кухина и потиска възпалението.
   Селен / Selen
   в Корвирал е важен за произвеждането на хормоните на щитовидната жлеза и ключов в предпазването на организма от оксидативен стрес и инфекция, което подпомага нормалната функция на имунната система.
   Хром / Chrome
   играе важна роля в метаболизма на мазнини, въглехидрати и протеини като усилва функцията на инсулина. За тази си роля хромът е препоръчителен за прием от хора, страдащи от диабет тип 2 или други метаболитни заболявания. Хромът също така има антиоксидантно действие.
   3 капсули
   150 mg
   150 mg
   120 mg
   120 mg
   120 mg
   240 mg
   60 mg
   30 mg
   30 mg
   30 mg
   15 mg
   4.8 mg
   33 µg
   60 µg
   6 капсули
   300 mg
   300 mg
   240 mg
   240 mg
   240 mg
   480 mg
   120 mg
   60 mg
   60 mg
   60 mg
   30 mg
   9.6 mg
   66 µg
   120 µg
   9 капсули
   450 mg
   450 mg
   360 mg
   360 mg
   360 mg
   720 mg
   180 mg
   90 mg
   90 mg
   90 mg
   45 mg
   14.4 mg
   99 µg
   180 µg