Хранителни добавки

с екстракт от хининово дърво

CORVIRAL.
СИЛАТА НА ПРИРОДАТА.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА /
30 капсули

Корвирал е единствен по рода си продукт, чийто състав придава потентно антивирусно действие. Специално разработената от лекари формула на Корвирал съдържа 100% натурални съставки и не предизвиква странични действия.

Хранителна добавка от Инкмед

AMENDCOR

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА
за енергия и сила

Амендкор е единствен по рода си продукт, защитен с патент и търговска марка. 

Произведен в България от Инкмед, всяка опаковка Амендкор съдържа формула от съставки, които благоприятстват нормалната функция на сърдечносъдовата система и скелетната мускулатура. 

Амендкор се предлага в две форми – под формата на опаковка, съдържаща 80 капсули, и в прахообразна разтворима форма (350 гр.).

Хранителна добавка от Инкмед

ENDSWELL.
ДВИЖЕНИЕ БЕЗ БОЛКА

 

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА
60 капсули

Продуктът подпомага здравето на мускулно-скелетната система и подвижността на ставите като използва революционен подход за намаляване на болките в ставите.

Активните вещества в Endswell, представляват патентована комбинация от хранителни добавки, защитени с търговската марка Kre-Celazine®, за която е медицински и клинично доказано, че намалява болката и подобрява здравето на ставите, като увеличава гъвкавостта и подвижността им и същевременно може да противодейства на възпалението.

Много хора използват хранителни добавки като част от своята дневна рутина. Така помагат на организма си, когато той има нужда от това – при заболяване, недостиг на полезни вещества или просто за профилактика. Хранителните добавки могат да повишат качеството на живот като допълват ежедневната ни диета с нутриенти, които не приемаме достатъчно при нормален хранителен режим. 

В днешното съвремие, хората обръщат все повече внимание на превенцията и здравословния начин на живот, с цел да избегнат употребата на лекарствени препарати. Искаме да поддържаме здраво тяло и бистър ум за пълноценен начин на живот.

Хранителните добавки могат да съдържат екстракти от билки и други природни съставки, витамини, минерали, хранителни елементи. Всеки един от компонентите им носи ползи за здравето и укрепва тялото и ума. 

Хранителните добавки се предлагат в различни форми, като таблетки, капсули или на прах. Те могат да се открият във физически и онлайн аптеки, здравни магазини и специализирани сайтове. След закупуване трябва да се съхраняват на сухо и прохладно място.

Важно е да споменем, че хранителните добавки не трябва да заменят разнообразната и балансирана храна. Те подпомагат и обогатяват здравословната диета, която е в основата на пълноценния живот.

Хранителни добавки от Inkmed

Тук ще ви запознаем с нашите иновативни и качествени хранителни добавки. Това са Corviral, Amendcor и Endswell. Те се отличават със своя натурален произход и начин на създаване, при който е използван холистичният подход. Всяка една от тях има своето терапевтично действие.

Тези добавки могат да бъдат полезни при определени заболявания или дефицит на хранителни вещества. Употребата им не води до странични ефекти, а дълготрайно осигурява здраве и тонус за целия организъм. Използвани са съставки, които нямат странични действия и не могат да взаимодействат негативно с други добавки и/или лекарствени средства.

Нашите продукти

Всяка една от хранителните добавки на Inkmed има определено терапевтично действие.  

Corviral е продукт, който успешно се бори с вирусни инфекции и облекчава грипоподобните симптоми. Може да се приема и като превенция срещу заразяване в сезона на настинките или по време на грипна епидемия.

Amendcor е добавка, която подобрява работата на сърдечно-съдовата система и мускулите. Тя се грижи за енергийния баланс в организма и има доказан положителен ефект при редица заболявания.

Endswell идва в помощ на мускулно-скелетната система и най-вече на ставите. Добавката действа противовъзпалително, осигурява гъвкавост и подвижност и освен при заболявания, може да се използва и за профилактика. 

Нашите продукти може да поръчате и закупите в аптечната мрежа или онлайн.

Информация за съставките

Хранителните ни добавки съдържат специално подбрани съставки за възможно най-висока ефективност и задоволителни крайни резултати.

Представяме ви основните компоненти на Corviral и техните ползи:

 • Сладък корен, хининово дърво, глухарче, горчив портокал и други лечебни растения – притежават противовирусни, антиоксидантни, болкоуспокояващи и противовъзпалителни свойства;
 • Глог – подобрява функцията на сърцето;
 • Витамин C – подсилва имунната система;
 • Ябълков петкин – подпомага работата на стомашно-чревния тракт;
 • Елементите цинк, селен и хром – играят важна роля при метаболитните процеси и хормоналния баланс в организма. 

Следват съставките на Amendcor и свойствата, които притежават: 

 • Креатин – свързан е с производството на клетъчна енергия;
 • D-рибоза – допълва енергийния резерв и подпомага работата на мозъка, мускулите и сърцето;
 • Коензим Q10 – мощен антиоксидант и имуностимулатор;
 • Витамин Е – защитава клетките и подобрява сърдечната функция.

Ето кои са и активните елементи на Endswell и с какво допринасят за нашето здраве:

 • Креатин – подпомага енергийния метаболизъм и клетъчната хидратация;
 • Естерифицирани мастни киселини – силно натурално средство срещу възпаления;
 • Куркумин – антиоксидант с изразено антитуморно действие;
 • Шафран – оказва положително влияние при заболявания на ставите.

Освен всичко изброено, витамините и минералите в добавките могат да помогнат за поддържането на оптималното здраве на кожата, косата и ноктите.

Всеки един от тези продукти представлява качествен комплекс, който подкрепя баланса и устойчивостта на организма.

Научни изследвания и сертификати 

При избора на хранителни добавки е важно да се обърне внимание на качеството и произхода на продуктите. 

Ето защо за вашето добро здраве може да се доверите на нашите хранителни добавки. Ние покриваме всички необходими условия за производство на качествени продукти от най-ново поколение.

Притежаваме следните сертификати:

 • ISO 22000:2018 – гарантира безопасност на хранителните изделия;
 • GMP – гарантира извършване на контрол върху производствените процеси и спазване на всички изисквания за качество.

В основата на нашите хранителни добавки стоят множество знания, задълбочени анализи и клинични проучвания. 

Нашият екип

Проф. д-р Иво Петров и д-р Камен Стойчев са специалистите, които сформират научно-проучвателния екип на Inkmed. Те притежават дългогодишен опит с пациенти и множество знания по въпроси, отнасящи се до здравословния начин на живот.

Проф. Петров е медицински директор и началник на клиниката по кардиология и ангиология към Аджибадем Сити Клиник. Той е главен изследовател в редица клинични проучвания.

Д-р Стойчев е доказан специалист в областта на хранителните добавки. Той усилено изучава природните дадености като фактор за насърчаване на здравето и подобряване качеството на живот.

Работим с много лекари, доказали се в своята област – в това число Прод. Д-р Янис Папатанасиу, Проф. Георги Попов, Доц. Димитринка Михайлова и много други

Контактна информация и поддръжка на клиенти

При възникнали въпроси лесно може да се свържете с нас по следните начини:

 • чрез email: office@inkmed.eu, info@inkmed.eu
 • на телефон: +359 888 940 804 – д-р Камен Стойчев
 • посредством контактната форма на сайта.

Ние се грижим за вашите нужди и сме готови да ви информираме по всички теми, които ви интересуват.

Често задавани въпроси

Какви хранителни добавки са най-подходящи за моя проблем?

Важно е да се консултирате с лекар, диетолог или фармацевт преди да започнете да приемате хранителни добавки. Тяхната употреба зависи от резултатите от прегледа и общото състояние на организма. Предписаното подходящо дозиране на хранителните добавки е важно за постигане на желаните резултати.

Какви са предимствата на хранителните добавки?

Хранителните добавки могат да се използват за подобряване на имунната система и общото повишаване на качеството на живот. Те могат да служат като подпомагат организма при лечение на много заболявания Те съдържат важни витамини и минерали, които увеличават съпротивителните сили и имат други разнообразни функции.

Приемът на хранителни добавки може да бъде полезен при определени диети, като вегетарианска или веганска.

Освен това някои хранителни добавки могат да помогнат за подобряване на метаболизма, тъй като улесняват обмяната на веществата.

Какви са най-добрите брандове за хранителни добавки?

Има различни марки и производители на хранителни добавки. Добрите продукти са тези, които отговарят на всички изисквания за произход на съставките, контрол на качеството и правилното производство.  

Какви са последиците от приемането на хранителни добавки?

Освен положително въздействие, важно е да се знае, че определени хранителни добавки могат да имат нежелани странични ефекти. Ето защо трябва да бъдете внимателни при тяхната употреба, да се консултирате със специалист и да следвате указанията на опаковката. Препоръчителната дневна доза не бива да се превишава.

Хранителните добавки не са подходящи за всички хора и може да има индивидуални разлики в реакцията на тялото.

Какви са най-добрите хранителни добавки за подобряване на имунната система?

Това са тези хранителни добавки, които съдържат комплекс от витамини, антиоксиданти, пробиотици, билки и други полезни вещества. По-известни от тях са витамини C, D, цинк, селен, ехинацея и други.