Хранителна добавка от Инкмед

AMENDCOR

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА
за енергия и сила

Амендкор е единствен по рода си продукт, защитен с патент и търговска марка. 

Произведен в България от Инкмед, всяка опаковка Амендкор съдържа формула от съставки, които благоприятстват нормалната функция на сърдечносъдовата система и скелетната мускулатура. 

Амендкор се предлага в две форми – под формата на опаковка, съдържаща 80 капсули, и в прахообразна разтворима форма (350 гр.).

Информация за Амендкор

Какво представлява Amendcor и какво е неговото предназначение?

Амендкор е напълно натурален продукт, първоначално разработен за лечение на сърдечна недостатъчност. 

След повече от 7 години терапевтична употреба на Амендкор, сега вече знаем, че продуктът има осезаем ефект в лечението на редица заболявания, свързани със загубата на енергия под формата на аденозинтрифосфат (АТФ), както и загубата на митохондрии в организма. 

Освен миокарда, цялата скелетна мускулатура и нервната система също зависят от нивата на АТФ. Поради тази причина, заболявания, характеризирани с намалени нива на АТФ, биха се повлияли положително от допълнителен прием на АТФ. 

Такива заболявания са: 

 • Всички видове сърдечна недостатъчност
 • Фибромиалгия
 • Късен Ковид 
 • Прием на статини при високи нива на холестерол 
 • Заболявания, които водят до залежаване 
 • Заболявания, водещи отслабване на мускулатурата

Амендкор е подходящ и за спортисти. В комбинация с физическо натоварване, той подпомага увеличаването на общата мускулна сила, експлозивната сила и издръжливостта. 

Активни съставки в Amendcor

Креатин

Креатинът има ключова роля в поддържането на високи нива на АТФ в клетките, тъй като креатин киназата  е катализатор в реакцията обогатяваща АДФ (аденозин дифосфат) до АТФ (аденозин трифосфат). 

Проучвания са показали, че патологични заболявания, които водят до хипертрофия на сърдечния мускул са характеризирани с намалени нива на креатин, като степента на намаление на креатина е пряко свързана със степента на сърдечната недостатъчност. Това показва, че спадът на нивата на креатин предхожда развитието на контрактилна дисфункция, която води до спад на енергийния резерв, необходим за регенерирането на АТФ – предпоставка за развиването на сърдечна недостатъчност. 

 Креатинът в Амендкор е под формата на висококачествен креатин-монохидрат, който е показан като най-качествената форма на креатин, която се усвоява най-добре от организма. 

D-рибоза

Д-рибозата е субстрат (или структурна единица) на АТФ молекулата. Д-рибозата е така наречената „молекулярна валута“, заради своята ключова роля в трансфера на енергия в клетките. 

Много патологични заболявания – като сърдечната недостатъчност – са характеризирани с дефицит на вътреклетъчна енергия под формата на АТФ. Понижаването на нивата на АТФ, от своя страна, е пряко свързано с понижението на Д-рибозата. 

Проучвания показват, че приемането на Д-рибоза повишава скоростта на възстановяване на нивата на АТФ.

Коензим Q10

CoQ10 е натурален антиоксидант, чиято главна роля в клетката е да подпомага синтеза на АТФ. CoQ10 участва в електрон-транспортната верига, която е последната стъпка в синтеза на АТФ в клетките. 

Също така, CoQ10 е потентен антиоксидант, който редуцира нивата на оксидация на липопротеините, които играят ключова патогенна роля в развитието на атеросклероза и исхемична болест. 

Продължителният прием на CoQ10 доказани понижава сериозни нежелани сърдечни епизоди, сърдечно-съдова смърт, както и обща смъртност при пациенти, страдащи от сърдечна недостатъчност.

Витамин Е

Витамин Е е мастноразтворим витамин, който се намира под формата на гама-токоферол в организма. Основната му функция е да работи като антиоксидант, който намалява нивата на свободните радикали, които иначе могат да повредят клетката. 

Също така, витамин Е повишава продукцията на азотен оксид (NO), който е биологичен регулатор, разширяващ а кръвоносните съдове. Това действие понижава кръвното налягане и подобрява циркулацията. 

Гама-токоферолът понижава няколко рискови фактори, като холестерола и тромбоцитната агрегация, които водят до натрупването на артериални съсиреци. Не на последно място, Витамин Е потиска биосинтеза на холестерол в черния дроб, в резултат на което нивата на циркулиращ холестерол спадат.

Информация за Амендкор

Възстановяване на енергията с Amendcor

Амендкор подпомага организма да възстанови своите запаси на енергия под формата на АТФ, което е ключово за пълното възстановяване от всяко едно боледуване, особено при залежаване. 

Често срещано явление при пациенти е да се стремят да възстановят своята енергия с увеличение на калорийния прием, което води да натрупване на излишни килограми, което дори води до задълбочаване на проблема, тъй като нивата на енергоносителя АТФ остават ниски. 

Амендкор, подпомага възстановяването на нивата на АТФ в организма без да води до увеличаване на калорийния прием, дори помага на организма да редуцира излишните килограми.

ДОЗИРОВКА, ДНЕВЕН ПРИЕМ И НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Дозировката се регулира спрямо тежестта на дефицита на АТФ, като за максимално увеличение на резерва от енергия препоръчваме максималната доза. 

Това е подходящо както при тежки случаи на сърдечна недостатъчност, свързани с изразено отслабване на миокарда, така и при спортисти, които целят максимално увеличение на силата и издръжливостта. 

Продуктът е предназначен за перорално приложение.

  Amendcor капсули

  • Под формата на капсули препоръчване да се приема с малко количество вода.
  • Препоръчителната дневна доза Амендкор е между 6 и 18 капсули на ден, разделени в два или три приема.
  • Минималната дневна доза е 2-3 капсули по три пъти на ден, а максималната е 6 капсули по три пъти на ден. 

  Amendcor в прахообразна разтворима форма

  • В прахообразната форма една мерителна лъжичка се разтваря в 200 мл топла вода (45 ℃). Препоръчително е да се разбърка добре докато се разтвори максимално. 
  • В разтворимата форма препоръчителната дневна доза е между 1 и 2 мерителни лъжички, разделени в два приема (сутрин и вечер). 

  Амендкор е хранителна добавка и не може да замени разнообразната балансирана диета и здравословния начин на живот. 

  Продуктът няма никакви наблюдавани противопоказания или странични действия с други хранителни добавки или лекарства. 

  Амендкор може да се закупи и приема без лекарско предписание, но препоръчваме консултация с лекар при приемане на Амендкор от бременни и кърмещи жени, както и от деца под 16-годишна възраст. 

  Не превишавайте препоръчаната дневна доза, освен по лекарско предписание.

  Съхранявайте продукта на сухо и проветриво място, недостъпно за деца, а разтворимата форма съхранявайте с плътно затворен капак.  

  ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

  • Amendcor е запазена марка на ИНКМЕД ООД. © 2020
  • Да се съхранява на сухо и проветриво място недостъпно за деца.
  • Опакован в ЕС в завод сертифициран с cGMP и HACCP.
  CORVIRAL® patent

  Патент 3186

  AMENDCOR СЪСТАВ

  Amendcor капсули

   Креатин монохидрат
   D-рибоза
   Коензим Q10
   Витамин E (D-алфа-токоферил киселинен сукцинат)
   6 капсули
   2160 mg
   2160 mg
   198 mg
   12 mg
   12 капсули
   4320 mg
   4320 mg
   396 mg
   24 mg
   18 капсули
   6480 mg
   6480 mg
   594 mg
   36 mg
   % NRVs
   -
   -
   -
   97%/194%/290%

   Amendcor в прахообразна разтворима форма

   Креатин монохидрат
   Коензим Q10
   Д-рибоза
   Фосфор
   Витамин E (D-алфа-токоферил киселинен сукцинат)
   5,5 g
   2520 mg
   2693 mg
   225 mg
   125 mg
   15 mg-α-TE
   11 g
   5040 mg
   5385 mg
   450 mg
   250 mg
   30 mg-α-TE
   % NRVs
   -
   -
   -
   18% / 36%
   125%/ 250%